Categorie├źn
Nieuws

Ja, de kinderspeurtocht door het wijkpark is klaar!

Speurtocht door het wijkpark

Je kunt de speurtocht lenen en ophalen bij kinderboerderij Otterspoor!

Het is een leuke speurtocht, gemaakt door Esther Schoone. Zij is weekendvrijwilligster van de groengroep en docente aan een basisschool in Amsterdam. Vrijwilligster Elise Dijkshoorn van de publiciteitsgroep hielp mee met de routeaanwijzingen in de speurtocht. Een pluim voor beide dames!

Nu kun je dus op verschillende manieren ons wijkpark verkennen. Gewoon lekker zelf wandelen of met de kinderen een speurtocht doen langs de ontdek- en beweeg route. Voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?

Wil je de mooi geplastificeerde speurtocht met keycord lenen? Dat kan! We vragen 5 euro borg, bij voorkeur contant. Deze krijg je terug als je de speurtocht weer netjes inlevert bij de kinderboerderij.

Per kind dat meeloopt vragen wij 1 euro. Hiervoor krijgt elk kind een lekkere verrassing bij het inleveren van de speurtocht. En daarmee sponsoren jullie ook de kinderboerderij.

De speurtocht is ook leuk voor kinderfeestjes.

Bij het ophalen van de speurtocht schrijft een medewerker van de kinderboerderij je naam en het aantal meelopende kinderen op. Bij terugkomst weten we dan hoeveel lekkers er uitgedeeld moet worden. En de borg van 5 euro krijg je dan terug.

De speurtocht duurt ongeveer 2 uur, dus begin uiterlijk 14 uur met de speurtocht. Zodat je nog op tijd bij de kinderboerderij terug bent.

Veel plezier!