Categorie├źn
Nieuws

Geef je mening over Superspeelspoor

Het Superspeelspoor heeft de laatste tijd dankzij de Vrienden van het wijkpark Maarssenbroek flink de aandacht getrokken. Grote en belangrijke onderdelen zijn al geruime tijd niet bruikbaar door onderhoud en vandalisme.

Komen tot een oplossing

We zoeken een oplossing. Uiteraard moeten alle inwoners van Maarssenbroek daar een bijdrage aan kunnen leveren. Zodat we met een goed plan met de gemeente om de tafel kunnen gaan zitten. Doel is om samen te komen tot een toekomstbestendige oplossing.

Het is belangrijk dat we met de mening van Maarssenbroek op zak, een richting in slaan voor een oplossing. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de voortgang. En misschien wilt u ook actief meedoen aan de uitwerking en realisering?

Een peiling als eerste aanzet

Update 2-5-2021 De poll is gesloten. Zie ook de kanttekening onder aan de uitkomsten.

Kanttekening: Er zat geen beveiliging op de poll met behulp van cookies of blokkade van IP-adressen. Als je wilde, kon je meerdere keren stemmen. Dit maakt het wel lastig om de uitkomsten goed op waarde te kunnen schatten. De meeste stemmen waren mooi verspreid qua tijd. Soms zag je wel eens 2 of 3 stemmen binnen korte tijd na elkaar. Een keer was binnen 4 minuten 24 keer gestemd.

Aanvullende suggestie? Of uitgebreide mening?

U kunt ook een aanvullende suggestie en uw uitgebreide mening sturen naar vrienden@wijkparkmaarssenbroek.nl.

Ook overleg met wijkcommissies

Naast deze raadpleging, betrekken we ook de wijkcommissies aan het wijkpark bij de toekomst van de speelvoorziening voor heel Maarssenbroek. We hopen in april de uitkomsten te presenteren.

Tip: meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.