Categorieën
Nieuws

Geef je mening over Superspeelspoor

Het Superspeelspoor heeft de laatste tijd dankzij de Vrienden van het wijkpark Maarssenbroek flink de aandacht getrokken. Grote en belangrijke onderdelen zijn al geruime tijd niet bruikbaar door onderhoud en vandalisme.

Komen tot een oplossing

We zoeken een oplossing. Uiteraard moeten alle inwoners van Maarssenbroek daar een bijdrage aan kunnen leveren. Zodat we met een goed plan met de gemeente om de tafel kunnen gaan zitten. Doel is om samen te komen tot een toekomstbestendige oplossing.

Het is belangrijk dat we met de mening van Maarssenbroek op zak, een richting in slaan voor een oplossing. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de voortgang. En misschien wilt u ook actief meedoen aan de uitwerking en realisering?

Een peiling als eerste aanzet

Onderstaande peiling is bedoeld als eerste aanzet en nog geen uitwerking tot in detail. Met als kleine aanvulling dat we ook moeten denken aan onderhoud en duurzaamheid. En verder spelen ook financiën een rol. Maar wees vrij om ons je mening te geven.

Wat moet gebeuren met het Superspeelspoor?

Heeft u een aanvullende suggestie? Of uitgebreide mening?

U kunt ook een aanvullende suggestie en uw uitgebreide mening sturen naar vrienden@wijkparkmaarssenbroek.nl.

Ook overleg met wijkcommissies

Naast deze raadpleging, betrekken we ook de wijkcommissies aan het wijkpark bij de toekomst van de speelvoorziening voor heel Maarssenbroek. We hopen in april de uitkomsten te presenteren.

Tip: meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.