Categorie├źn
Nieuws

Forse vernielingen in het wijkpark Maarssenbroek

Vernieling van houten beeld de zwaan

Vandalen hebben dit weekend huisgehouden op het eilandje tussen de twee touwbruggen in de grote vijver bij de kinderboerderij. En daar staat ook de zwaan, die is onthoofd en ernstig is toegetakeld. Ook zijn er veel bomen vernield.

Wie heeft iets gezien?

“Het lijkt erop dat idioten met een kapmes bezig zijn geweest en dat moet zijn opgevallen. Ook omdat er een soort tent met stoelen staat. Graag tips naar de politie 0900-8888 of via de vrienden van het wijkpark” (e-mailadres vrienden@wijkparkmaarssenbroek.nl), zo is de oproep van voorzitter Ed Kamans.

De schade is groot

Vernielde boom

De gemeente, politie en handhavers zijn inmiddels op de hoogte. “We hebben juist onlangs goed overleg gehad met de gemeente, politie en handhavers over maatregelen, preventie en meer toezicht. Daarom ook aan de wijkbezoekers het verzoek om te melden als je iets verdachts ziet.”

Melden

  • Bij heterdaad moet dat gewoon via 112.
  • Als het een vernieling is graag via de fixi-meldingen bij de gemeente.
  • Andere meldingen over incidenten via 0900-8888.

En ook graag de Vrienden van het Wijkpark op de hoogte stellen.

“We moeten het samen doen om dit soort misselijkmakend en zinloze vernielingen tegen te gaan. Ik reken op de bezoekers van het wijkpark. Onze meldingen worden ook serieus genomen door politie en gemeente, dus het heeft wel degelijk zin.”

Tent rotzooi in bosjes

Met vriendelijke groet,

Ed Kamans

Zie ook de melding en reacties op onze Facebookpagina. Delen is Top!