Kinderspeurtocht door het wijkpark

Vinden je kinderen wandelen saai? Probeer het eens met de speurtocht door het wijkpark. Je leent de geplastificeerde speurtocht met keycord bij kinderboerderij Otterspoor:

  • we vragen 5 euro borg (bij voorkeur contant), die je terugkrijgt als je de speurtocht weer netjes inlevert.
  • per kind dat meeloopt vragen wij 1 euro. Hiervoor krijgt elk kind een lekkere verrassing bij het inleveren. En daarmee sponsoren jullie ook de kinderboerderij.
  • een medewerker van de kinderboerderij schrijft je naam en het aantal meelopende kinderen op. Bij terugkomst weten we dan hoeveel lekkers er uitgedeeld moet worden.

De speurtocht duurt ongeveer 2 uur. Dus begin uiterlijk 14 uur met de speurtocht. Zodat je nog op tijd bij de kinderboerderij terug bent.

Ontstaan speurtocht

Het is een leuke speurtocht, gemaakt door Esther Schoone. Zij is weekendvrijwilligster van de groengroep en docente aan een basisschool in Amsterdam. Vrijwilligster Elise Dijkshoorn van de publiciteitsgroep hielp mee met de routeaanwijzingen in de speurtocht. Een pluim voor beide dames!

De speurtocht is ook leuk voor kinderfeestjes.

Nu kun je dus op verschillende manieren ons wijkpark verkennen. Gewoon lekker zelf wandelen of met de kinderen een speurtocht doen langs de ontdek- en beweeg route. Voor ieder wat wils.